TİYATRO SALONU

Sahne sanatlarını, öğrencilerimize sunma amaçlı hizmet veren Tiyatro Salonumuz bir yandan Tiyatro Kulübüne bağlı toplulukların çalışmalarını sürdürmeleri ve oyunlarını sergilemeleri için hizmet veren bir yandan da bölgesel ve ulusal bazdaki tiyatro topluluklarının oyunlarını sergilediği önemli bir sanat merkezidir. Ayrıca imza, söyleşi ve kitap günlerinin de yapıldığı Çağ Sahnesi, yıl boyunca tanınmış yazar ve şairlerin öğrencilerimizle buluşmasına ev sahipliği yapmaktadır.

AMFİ TİYATRO

Üniversitemizin  Akdeniz bölgesinde kurulu olmasının iklim avantajı ile öğretim yılı boyunca  her mevsim etkinliklere ev sahipliği yapan açık hava amfi tiyatro üniversitemiz kampusünün merkezinde bulunmaktadır. Tiyatro, müzik, halk oyunları ve dans topluluklarının  periyodik olarak konser ve sunumlarını sergilemelerine hizmet veren amfi tiyatro profesyonel ses ve ışık sistemine sahiptir.

ŞENLİK ALANI

Konserler, Bahar Şenlikleri, Yarışmalar, ÇağFest gibi büyük organizasyonların yapıldığı şenlik alanında öğrenciler için şişme oyunlar da mevcuttur.

ORMANLIK ALAN

Öğrencilerin rahatça temiz havada oturabilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan alanda ayrıca öğrenci toplulukları; piknik organizasyonları, paintball turnuvaları gibi etkinlikler düzenlemektedirler.

SERGİ SALONU

Kültür-Saat Kompleksi içinde yer alan Sergi Salonu’nda profesyonel düzende resim, heykel, fotoğraf vb. sergiler öğrencilerle buluşmaktadır.

KONFERANS SALONLARI

Eğitimin, derslerin dışında da bilginin paylaşılabileceği her ortamda sürdüğüne inanan Çağ Üniversitesi, kampüste bulunan ve her türlü konferans, panel, seminer ve kariyer günlerinin düzenlendiği alt yapı ve teknolojiye sahip konferans salonlarına sahiptir. Üniversitemiz, akademik yıl boyunca kendi alanlarında uzmanlaşmış bilim adamları, iş adamları, resmi kurum ve özel sektör yöneticilerinin periyodik olarak öğrencilerimize yönelik sunumlarına olanak sağlayarak derslerde aldıkları teorik bilgileri  iş yaşamına daha yetkin hazırlanmaları amacı ile uygulama bilgilerine de ulaşmalarını sağlamaktadır.

SİNEMA SALONU

Üniversitemiz, kampüste bulunan yüksek teknoloji ve kalite donanımlı sinema salonu   ile  güzel sanatların en önemli dallarından biri olan sinemayı  öğrencilerimize izletme keyfini yaşatmaktadır. Aylık programlar dahilinde Türk ve Dünya film tarihinin önemli kilometre taşı  olan ve artık klasikleşmiş filmler, ünlü yönetmenlerin toplu gösterimleri ve vizyona yeni girmiş filmler öğrencilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

SERVİS ALANI

Öğrencilerin rahatlıkla servislere binmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan özel alan, kampüs içerisinde ve binaların yakınında yer almaktadır.